Hanne Aidijervi Frp

Jeg har selv jobbet i 28 år på rådhuset og gledet meg til hver dag på jobb. Vi var som en "stor familie". Jeg har jobbet i alle tre etasjene og trivdes over alt.

Det var alltid stor takhøyde, vi kunne være enige og uenige om ting og det var det full respekt for. Mottoet var egentlig at jo flere meninger, jo bedre konklusjon, så fikk alle ha respekt for at de ikke alltid ble hørt, og sånn skal det være. Det skaper LOJALITET ovenfor arbeidsgiver.

Tenk på hvor mange timer av livet som tilbringes på jobben! Hvis man ikke trives på jobben, kan man heller ikke utføre en god jobb, det er umulig i lengden.

Jeg har i alle år vært aktiv politiker samtidig og ofte gått stikk i strid med administrasjonens forslag til vedtak. Jeg har aldri opplevet at mitt verv som politiker har kommet i konflikt med jobben. Vi hadde alltid respekt og ingen problemer med å skille verv som politiker og å være ansatt på rådhuset.

Vi kunne være rykende uenige politiske, men hadde full respekt for hverandre på jobben, sånn skal det være. Jeg skal ikke påstå at alle var 100 prosent fornøyd, men det var ingen utskiftning av personale, så det sier jo noe.

Nå er det på tide at politikerne våkner opp og får bein i nesen til å rydde opp. Gjør som Arild Kjerpeset mener,  start med rådhuset. Dersom miljøet ikke er positivt på toppen, ristler det alltid negativt nedover i systemet.

At kommunedirektøren banker i bordet til sin arbeidsgiver, har jeg aldri hørt om før. Å be om unnskyldning er en ting, men hvor mange i arbeidslivet banker i bordet til sjefen og kommer med beskyldninger, jeg bare spør?

Håper jeg misforstår når jeg føler at kommunedirektøren "toer sine hender". Hvis så er tilfelle, ser jeg ikke bort fra at det  kommer til å trenges et større vaskevannsfat dersom det ikke blir bedre miljø på rådhuset.

Hanne Aidijervi

Frp

Dette er et leserinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.