Visst blir det vinterfestival i år – og dét med helt nye muligheter!

Festivalen er den 18. i rekken og går av stabelen 15. – 19.mars. I  Glomfjord selvfølgelig! Og med et splitter nytt og snøfritt torgområde kan arrangøren legge opp til mange spennende arrangement. Som utendørs vinterfest lørdag kveld. Bandet Trønderfestival skal nemlig rocke festivaldeltakerne i vinternatta, røper Mette Kolberg fra komiteen og håper at riktig mange kler seg godt og finner veien til denne happeningen.

Men aller først skal den store utescena være sentrum for den sedvanlige markedsdagen lørdag formiddag, denne gangen med en rekke kulturelle innslag iblandet. Konferansier Stein-Ivar Hestdahl skal trekke i trådene når kor, korps, revyaktører og UKM-deltakere skal opptre. Og i lavvoen blir det varme og underholdning utover ettermiddagen.

Årets vinterfestival har med både de gamle og gode arrangementene som festivaltog, quiz, standup, diskotek og lunsj for pensjonistene.  Alpinanlegget kjører flere forskjellige aktiviteter, og lag og foreninger er invitert til å finne på hyggelige ting som kan samles under festivalens «paraply». I år arrangeres Internasjonal aften for andre gang, dette i regi av voksenopplæringa. - Vi har allerede bestilt god vær og en masse snø. En del er kommet allerede – så dette blir kanonbra! sier Kolberg.