Charlotte Hansen (22)

, opprinnelig fra Bodø.

Men hun har ingen planer om å flytte fra Halsa, hvor hun nå har bodd og arbeidet i snart to år. Byjenta flyttet hit da samboer Tor Emil Kalland (24) fikk jobb som matros på ferga mellom Forøy og Ågskardet.

- Overgangen mellom Bodø og Halsa føltes stor da vi kom. Vi var nybakte foreldre, og jeg var uten jobb og nettverk. Men en dag jeg ruslet forbi butikken her, kom Janne løpende ut av Spar-butikken, og tilbød meg jobb.

Og siden har hun vært et av de blide fjesene i butikken.

- Det er helt fantastisk å jobbe her. Jeg møter utrolig mange folk her i butikken, og det har vært en fin måte å bli kjent med bygda på. Jeg liker nok best å sitte i kassa, hvor jeg treffer folk og kan ha små samtaler, sier hun.

Charlotte har tidligere jobbet litt med reklame og i restaurant. I tillegg har hun prøvd seg litt på motivlakkering av biler, noe hun ønsker å komme i gang med igjen.

- Jeg har alltid vært glad i å tegne, og da jeg fant en lakkeringssprøyte som faren min hadde brukt, ble jeg hektet på motivlakkering av biler. Når vi får eget hus med garasje her på Halsa, skal jeg komme i gang med det igjen, smiler Charlotte, som blir mer og mer av-urbanisert.