Opplyst 2017 er en viktig møteplass for små og store bedrifter i Salten-regionen.

Næringskonferansen går av stabelen 4. mai i Bodø, og i den forbindelse skal det deles ut åtte priser til bedrifter som har utmerket seg.  Dette er andre året den regionale konferansen arrangeres, og på gjestelista står flere kjente foredragsholdere. I fjor ble Yara Glomfjord nominert til hovedprisen. Denne prisen gis til en bedrift som har vist at det er mulig å ta store steg i egen utvikling. Også Støtt brygge var blant de nominerte, de til utmerkelsen Årets oppstarter.

- Det ble ingen premier med hjem til Meløy i fjor, men nå er det på nytt anledning til å nominere. Det opplyser jurymedlem Liv Toril Pettersen.

- Å bli nominert til disse prisene gir synlighet og oppmerksomhet i hele regionen, så her er det fritt fram for å komme med forslag, sier Pettersen.

Konferansen er en flott møteplass for alle typer næringsliv. I fjor fikk INVIS anledning til å presentere seg, i år er Støtt Brygge med i programmet. Alle kan melde på kandidater, og på nettsida opplyst2017.no finner du kriteriene. Frist er 3. april.