Eiendommen ble opprinnelig lagt ut etter at de annonserte i sosiale medier i oktober i 2022 at de skulle legge ned driften. Siden da har eiendommen vært til salg - tilsynelatende uten napp, ettersom det nå på nytt publiseres en salgsannonse på finn.no.

Noen interesserte

– Har dere hatt noen interesserte siden dere la ut eiendommen for salg i 2022?

– Det har vært noen, ja. En del har ønsket eiendommen til fritidsbolig og da er det snakk om mye penger. Og så er jo renta høy nå også så det gjør det nok ekstra vanskelig for noen. Men vi håper det går seg til og at vi får solgt, forteller deleier Patrik Tindre Tegnanger.

– Vi klarte ikke å få tak i arbeidskraft, så det er hovedgrunnen til salget, sa deleier av Grønøy Gjestgiveri, Mette Aakre, til Avisa Nordland i januar 2023.

– Det ligger ingen spesielle krav til de som vil kjøpe eiendommen. Grønøy Gjestgiveri kan fort bli omgjort til en enebolig/hytte. Men både vi og lokalbefolkningen ønsker at de nye eierne vil drive stedet videre, sa Aakre den gang.

Mette Aakre og Lasse Nyborg Olsen er to av tre deleiere av Grønøy Gjestgiveri. Den siste er Patrik Tindre Tegnanger. Foto: arkiv

Slik så regnskapet ut for Grønøy Gjestgiveri i 2022:

Regnskap2022
Sum driftsinntekter1 355
Driftsresultat−147
Resultat før skatt−147
Årsresultat−147
Sum eiendeler156
ValutaNOK