5-0 og utklassing på hjemmebane mot Bossmo/Yttern. Meløy FKs herrelag gjorde rent bord sist lørdag.

Og det gikk ikke mer enn tre minutter før det nyeste tilskuddet i Meløy FK, Simen Krogh (19), fikk nettkjenning bak en Bossmo/Yttern-keeper som skulle få mer enn nok å gjøre resten av kampen. Toppscorer i år er lillebror til Simen, Mathias (16), og også han ville være med på scoringslista. Med Meløys mål nummer to fikk han dermed et tosifret antall på mål-samvittigheten denne sesongen.

To ganger til suste ballen bak en frustrert bortelagskeeper før pause, og både Ole Asp og Simen Krogh fikk skrevet seg på scoringslista.

I andre omgang hadde Bossmo/Yttern noen få sjanser som de ikke klarte å omsette i noe konstuktivt, og Meløys keeper Semso Katjezovic hadde en rolig og udramatisk dag på jobben. Det hjelper godt på å ha et forsvar som rydder effektivt unna. Kaptein og solid klippe, Vegard Henriksen, tok et ørlite raid og smekket inn 5-0 målet like etter at fløyta hadde gått for omgang to.

Med denne seieren klatret Meløy oppover på lista og ligger nå på en forholdsvis trygg 4. plass. Onsdag spiller laget borte mot Innstranda som ligger to hakk over på tabellen