Glomfjord kino er kjent for sin kreativet. I helga ble det servert torsketunge-buffet i forbindelse med visningen av familiefilmen «Tungeskjærerne».

Igjen var det «Rent a Chef» som stod for serveringen, og middagsgjestene, ja det var av det godt voksne slaget. Så appellerer denne tradisjonsmaten nok mer til denne gruppen enn til grandiosa- generasjonen?

- Vi synes det er gøy å gjøre små stunts som dette, selv om det ikke er snakk om noen storfilm, sier Trond Arntzen. Dokumentaren var åpningsfilm ved Filmfestivalen i Tromsø tidligere i januar og ble vist for 34 stykker hos oss, opplyser han.

Onsdag i forrige uke ble den yngste garde invitert til pølselunsj på kinoen, et arrangement som er like populært hvert eneste år. Denne gangen var det filmen «Karsten og Petra på tur» som ble vist for barn fra to av kommunens barnehager.

- Dette er vel den femte Karsten og Petra -filmen vi viser, helt perfekt for denne målgruppen, smiler Trond entusiastisk.

Han utelukker ikke at kinoen vil fortsette med sine små stunts i tilknytning til filmvisninger, både i og utenfor vinterfestival – moroa.