Simen fra Halsa og Henning Bang (17) fra Tjongsfjord, er to av de unge talentene som er plukket ut til å være med i en helaftens forestilling i Stormen konserthus i Bodø 2.- 3. november. Forestillinga «Det beste fra Nord-Norsk Revy» er en helaftens revyforestilling der 14 revylag med 85 aktører til sammen vil boltre seg på scenen. Alle er fra Nord- Norge. -Det er mange sterke revylag i vårt distrikt. Det er en ære å få lov til å være med i Stormen, sier Henning.

Prisvinnere Simen og Henning ble begge prisvinnere i det Nord- Norske mesterskapet i revy i juni. Derfor er de håndplukket til å være med i Stormen. Simen vant prisen for beste monolog for sin fremføring av monologen «Helge,» et stykke om en elg på damejakt som mister geviret sitt. Han fikk også avisa Nordlands revystipend på 15. 000 kroner, pluss en publikumspris. Henning vant beste ungdomsnummer for «Livet i gåstol», der en unge forteller om livet sitt i gåstol. Han vant også en publikumspris.

I tillegg til prisvinnerne, skal 14 revylag med 85 deltakere på scenen under årets forestilling. Hvert nummer varer i fire minutt. Det er to år siden Nord- Norsk Revyfestival første gang holdt forestilling i Stormen. I år er det Tjongsfjordrevyen, Halsarevyen og Ørnesrevyen Ung som er med og representerer det beste fra Nord-Norsk revy.