Neverdal IL forsøkte sammen med Neverdal Velforening å blåse liv i Neverdalsmarsjen. - Vi vil vise at idrettslaget er mer enn bare fotball, understreker sjefen i NUIL, Randi Haug.

Sol, gode temperaturer og ei fantastisk løype. Det var grunnlaget for lørdagens tur som ikke ble så altfor fulltegnet i antall oppmøtte. Men en utrolig vakker opplevelse for de påmeldte, det ble det.

Fasiten med Så kan de angre seg, de som valgte å gjøre noe annet denne dagen. Tre år siden siste arrangerte Neverdalsmarsj og med ei helt annen løype, målet for neste år bør bli mange flere ut på tur!

Løype-quiz hører med til marsjens faste aktiviteter, og det var ganske praktisk å gå i samlet flokk, særlig i starten. Litt hjelp av levende «fasiter» i form av glupe hoder, var godt å lene seg på når både internasjonale og lokale spørsmål av varierende vanskelighetsgrad skulle besvares.

På det vinnende laget: Der var blant annet Simen og Sondre som også hjalp undertegnede med svar på blant annet fotballspørsmål.

- Du veit at dette er en konkurranse, kom det leende fra deltager Stine Skotheimsvik som uansett delte litt av sine kunnskaper med undertegnede og sikkert hjalp til slik at poengsummen innad i gruppen økte. At det ble Stine og hennes tre gode hjelpere som til slutt stakk av med hovedpremien var ikke overraskende.

Innvielse av grillhus Ved målgang ventet tre blide damer og en smilende mann. Innerst inne ved Neverdalsvannet ble turgåerne traktert med deilig spisende føde, samt bålkaffe eller saft. Det var dags for høytidelig snorklipping og offisiell åpning av den flotte grillhytta som Neverdal Velforening har satt opp til fri benyttelse for alle som stikker forbi, uansett årstid.

- Klar-ferdig-klipp, så erklærer jeg hytta for offisielt åpnet, smilte leder i velforeninga, Linda Neverdal.

Hun ville gjerne ha deltagernes hjelp med å finne navn på hytta som ikke er «døpt» enda.

Glad snorklipper: Den offisielle åpningen av den store og flotte grillhytta ved Neverdalsvannet ble gjort lørdags ettermiddag av Linda Neverdal.

- Dette er et turområde som klart kan anbefales, mener Randi Haug og forklarer at «planet-sti» er under oppførelse og at utstyrssentralen som driftes av Neverdal skole leier ut kano og utstyr for å kunne padle på vannet.

- På vinteren er det mange muligheter med oppkjørte løyper som alltid er godt vedlikeholdte. Et tilbud til alle, ikke bare bygdas folk, inviterer Randi og Linda blidt.