Nytt for oss – nytt for deg!I dag feires det med stett og mozell at vi endelig er oppe og går på nett.

Vi i Framtia er ved godt mot og har fine tall å vise til. Derfor er det hyggelig at vi omsider kan gi leserne våre et digitalt supplement til papirutgaven. I DAG slippes nemlig websiden vår, der abonnentene våre får fri tilgang til alt nyhetsstoff som forløpende legges ut. Det gjør at du som leser kan holde deg oppdatert på en langt bedre måte, og også få tilgang på stoff det ikke blir plass til i papirutgaven.

Websiden vår skal være en levende møteplass der leserne skal kunne vise fram sine bilder og si sin mening. For å kunne ta del, trenger du å registrere deg med brukernavn og passord. Begge fins på din siste faktura. Du kan også ringe kontoret vårt i åpningstiden, så hjelper vi deg i gang.  Så er det fritt fram for å utforske siden vår – og ja, vi synes den er blitt bra! Framtia på nett er nytt for oss – og nytt for deg. Om det blir litt klabb og babb fra vår side i den første fasen, ber vi deg være tålmodig. Du må gjerne gi oss innspill underveis.

83 prosent av det norske folk leser norsk journalistikk daglig. Papirleserne er fremdeles i flertall – og aller sterkest står lokalavisene. Men i vår bransje skifter trendene raskt og Framtia gjør nå denne tilpasningen for å gi deg som leser et bedre, oppdatert tilbud. Om vi med nettsatsingen når ut til enda flere, vil det være en hyggelig bonus! Løsninga vår skal fungere godt både fra mobil, nettbrett og pc. Vi krysser fingrene for at du som Framtia-leser blir fornøyd med å få servert lokalnytt på alle digitale plattformer - og gleder oss stort til fortsettelsen!

Digital hilsen fra alle i staben