Fredag 6. oktober lanserer Kulingen nye nettsider. En del av disse endringene innebærer nytt design, men vi skifter også til Schibsteds innloggingssystem.

Bedre opplevelse

– Vi ser fram til å gi alle våre lesere et bedre produkt og leseropplevelse, som vil bli kraftig oppgradert med Schibsteds løsning, sier Kulingen-leder Synne, og legger til:

– Vi skal også ta i bruk det samme innloggingssystemet som brukes av blant annet Finn.no, VG og Aftenposten. Noen av våre abonnenter har allerede en konto her. Dermed kan man «koble» den eksisterende Kulingen-kontoen med Schibsted-kontoen.

Fra og med tirsdag 10. oktober vil det være nødvendig å ha en Schibsted-konto for å lese Kulingen. Dersom man ikke har dette fra før, må man opprette en ny konto.

Vi hjelper gjerne

Polaris Media, som Kulingen er en del av, har inngått et samarbeid med Schibsted om teknologi. Det kommer Kulingens lesere til gode, mener Synne.

– Schibsteds redaksjonelle system gir oss langt flere og bedre muligheter til å presentere journalistikken vår på en god måte, og brukervennligheten og sikkerheten i innloggingssystemet er verdensledende. Jeg er helt sikker på at våre lesere vil sette pris disse oppgraderingene, selv om dette innebærer at man må logge inn på nytt.

I dagene inn mot tirsdag er det dessverre ikke mulig å kjøpe abonnement på Kulingen, som betyr at vi åpner samtlige saker for alle lesere. Fra og med tirsdag kreves det pålogging, og det er da man må lage Schibstedkonto.

– Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice på abonnement@kulingen.no eller telefon 75 75 06 00 dersom du har spørsmål eller skulle oppleve problemer, sier Ulsnæs.

Ta kontakt med vår kundeservice på abonnement@kulingen.no eller telefon 75 75 06 00 dersom du har spørsmål eller skulle oppleve problemer!

Daglig leder, Synne Bakken Ulsnæs