– 12. mai lanserte jeg første låt sammen med NU-P, som er en up-and-coming artist fra Mo i Rana, forteller hun.

Ragnhild Angell fra Engavågen har drevet med musikk i mange år, og har de siste årene etablert seg på Youtube, hvor hun legger ut både musikkvideoer og sin egen barnetv-serie.

- Det er mest på Youtube og Spotify jeg har etablert meg som artist, hvor jeg kaller meg for R’n’Angel, forteller Ragnhild.

Siden sist sangutgivelse har hun jobbet ved kulturskolen i Meløy, som barnepastor i Visjonskirka og hos Visjon Norge, en kristen TV-kanal som sender 24 timer i døgnet.

- I Visjon Norge har jeg vært både skuespiller og programleder i Barne-Tv, og skrevet manus og fått produsert et maskot-show.

Nå begynner det å bli en stund siden første låt ble gitt ut, men ifølge Ragnhild har det ikke stått på lysta.

- Som artist har jeg jo lyst å gi ut sangene jeg lager, men det er veldig dyrt og jeg har måttet spare for å kunne gi ut ny låt, forklarer hun.

Men etter å ha vært i bransjen en stund har hun fått et stort nettverk.

- Det gjør det veldig mye enklere med promotering, når man har litt drahjelp.

Hun har blant annet fått god kontakt med David Thulin i Nashville, som også produserer musikk for Michael Jackson’s nevø - TJ Jackson.

- Kontaktnettet mitt har hjulpet meg mye med promotering. Bare det at jeg har gitt ut denne låta sammen med N-UP har gjort at den nye låta har fått hele 75 000 visninger allerede, smiler hun.

«Shake the dust off» ble gitt ut 12. mai 2023