Ida Marie Andersen (16) fra Reipå har tatt et steg videre på sin fotball-vei. Fra jente- til rekruttlag.

Og klubben som tar vare på damene, med lag i toppserien, har nå fått meløyjenta i sin rekruttstall. Selv har hun føttene godt plassert på jorda, og benyttet sist helg blant annet som dommer på Reipåturnering.

- Jeg flyttet til Bodø for å kunne satse på fotballen, nå vil jeg se hvor god jeg kan bli, sier Ida Marie som til vanlig spiller midtstopper på laget sitt.

- Mine sterke sider er at jeg er sterk i kroppen, er rask og har en god pasningsfot. Nå trener jeg mye på raskere ballbehandling og forbedring av teknikk.

Ei normal uke er det ikke uvanlig med 6-7 treninger, Ida Marie er glad for at hun får mulighet til å trene hjemme i helgene sammen med laget til lillebror Vegar.

- I starten var det litt tøft å skulle flytte hjemmefra og til byen, nå går det mye lettere. Jeg har fått mange nye venner og et større kontaktnett, smiler den sympatiske 16-åringen.

- Har du noen drømmer for din videre fotball-karriere? Lurer vi.

- Jeg tar en dag i gangen. Det er veldig mange gode damespillere og konkurransen er hard. Noen av spillerne på rekruttlaget har allerede hospitert på damelaget i toppserien. Jeg er ikke helt der enda, men det er greit å ha noe å jobbe mot.