Nå har nissesaken blitt snappet opp av Ken André Ottesen, også kjent som mannen bak den humoristiske BAdesken på Instagram.

Der deler han morsomme saker fra avis-Norge. Ottesen har gjort seg godt kjent de siste årene som Instagram-fenomenet BAdesKen, og har over 357 000 følgere der.

- Ting tyder på at nissen har nedbetalt lånet og har fastprisavtale på strøm, melder Ottesen under screenshoten av Kulingens nissesak som viser et bilde av nissen i det han forlater Glomfjord torg og trer inn i en hvit limousin.

Eller er nissen på vei til Sveits?

- "Svigermor ble overkjørt av nissen" ble plutselig mer sannsynlig, skriver en av følgerne av BAdesken.

En leser mener at nissen nå er på vei til å rømme landet.

- Snart flytter vel nissen til Sveits også da, skriver han.

Kulingens journalist kunne dokumentere at julenissen hadde forlatt Glomfjord torg. Foto: privat

I artikkelen i Kulingen fortalte julenissen at Rudolf dessverre var blitt koronasyk.

- Det var et privilegium å stille opp for julenissen, da Rudolf dessverre var syk i dag, meldte driverne av Lux Utleie, et relativt nyopprettet firma som fra høsten av har tilbudt limousintjenester i Meløy.

I intervjuet i Kulingen uttalte nissen:

- Da det ble kjent at Rudolf var blitt koronasmittet, ble Lux Utleie i Meløy redningen. Ja, karene i Lux Utleie kan faktisk ha berget hele jula, sa nissen som påpekte at det er uvisst hvor lenge Rudolf, som for tiden er sykemeldt, vil måtte trenge assistanse fra Lux Utleie.

- Rudolf ble «syk» ja… den har jeg hørt før. Bare håper nissen holder seg på matta og fingrene av minibaren til alle julegavene er levert, skriver en leser av BAdesken.

En annen har fått med seg høstens nyhetssaker om Meløy Energi.

- Får håpe han ikke har investert alle sparepengene sine i det lokale energiselskapet i Meløy. Da kan han fort gå på en smell (egentlig ikke så morsomt, mest trist, men lell)…

- No, children. Santa does not travel in a sleigh, but in a limousine. He is so busy. The sleigh is too slow, skriver en annen.

Andre benytter muligheten til å rose navnet til avisa Kulingen.

- Finnes det noe "kulere" navn på en lokalavis i Norge?

En annen uttaler rett og slett:

- Nissen er en kødd!

Kulingens redaktør, Hilde Kvammen, er glad for at en seriøs nyhetskanal som BAdesken nå har snappet opp nyheten.

- Det er ikke ofte aviser lykkes med å intervjue selveste julenissen, så intervjuet i Kulingen må kategoriseres som en verdensbegivenhet av dimensjoner, uttaler Kvammen i en pressemelding.

Så langt har over 2152 trykket liker på innlegget til Kulingen på BAdesken.

- Mange har også kommentert innlegget. Det er store tall for lokalavisa Kulingen, uttaler Kvammen som vil rette en stor takk til julenissen som gav den lille lokalavisa i Meløy det ærefulle oppdraget.