Fotball blir en føljetong i flere utgaver høsten 2008. Også i nummer 43, hvor flere av sentrale Meløy FK-personligheter melder sin avgang i klubben. Hør bare:

«Opprør i Meløy Fotballklubb: sportslig leder Stein-Erik Hansen, styremedlem Willy Haugland og styremedlem Gaute Endal har i protest sluttet i Meløy Fotballklubb. Bakgrunnen er behandlingen som leder og nestleder i klubben skal ha gitt avtroppende trener Tomas Erixon. Trolig velger også årets mestscorende spiller, Vegar Wolden, å forlate klubben»

Blar vi oss lenger bak i avisen fortsetter diskusjonen om hvorvidt Erixon er urimelig behandlet og «dolket i ryggen». Fullt opprør i klubben, men styremedlem Tove Haugland maner til ryddighet. Hun innrømte at ting hadde kommet skjevt ut, men mente mye kunne ryddes opp i.

- Det er nok mye som er blitt sagt i skuffelse og affekt. Nå må vi arbeide oss ut av dette på en ryddig måte, derfor må alt evalueres skikkelig i styret sa hun til Framtias Erling Eik.

Mye bråk til tross, trener for Bodø-gruppen, Joachim Kildal, mente at spillerne ville forholde seg til endringene uten stor dramatikk.

- Trenere komme og går og at noen gir seg er greit. Det er mulig å få tak i ny trener. Og det er mulig å erstatte de styremedlemmene som trekker seg. Spillergruppa vil ikke gi seg, sa Kildal Til Framtia.

Liv i boligmarkedet på Engavågen, står det å lese på side 7.

«Etter mange år med liten eller ingen aktivitet i boligmarkedet på Engavågen, har det nå i høst vært en oppsiktsvekkende bevegelse.»

Optimisme i boligmarkedet og positivt for bygda resonnerte Anfinn Myrvang som hadde møtt nybyggere og utbyggere på vegne av lokalavisa.

- Vi ønsker oss hus med hage. Her på Engavågen vil vi leve, bo og arbeide sa familien Høgås Vangen til Nært i 2006. i 2008 hadde familien fått ønsket sitt oppfylt og snart skulle de flytte inn i egen bolig som de både hadde renovert og bygget ut.

- Vi regner med å bruke like mye på oppussing og utvidelse som på selve kjøpesummen. Total investering er på omtrent på 1,5 millioner kroner. Men da har vi fått det huset vi ønsker oss, med god plass både ute og inne, smilte en glad familie foran sin nye bolig i vakkerbygda.