Trioen Halvor, Ole og Torkel har inspirert mange tv-tittere og gjennom TV-skjermen har vi sett at de har forvandlet mange hytter rundt omkring i landet.

Nå blir det spennende å se hva som ble resultatet av besøket i Glomfjord.

Gutta var i alle fall mektig imponert over Glomfjord-samfunnet da vi intervjuet dem oppe på fjellet tidligere i vår.

- Det er mer enn vi er vant med. Vi får servert mat og det blir bakt kaker, materialene vi trenger kjøres helt til døra med tråkkemaskin og stolheisen er bemannet hele tiden mens vi er her oppe. Det betyr mye for oss. I tillegg bor vi fantastisk flott og herskapelig i Glomstua. Det er som å komme til en helt annen verden og vi kunne ikke hatt det finere, uttalte gutta til Kulingen på dag tre av oppussingsprosjektet.

Gjorde unntak fra regelen

Trioen pleier vanligvis å vente med å si ja til å pusse opp et sted etter å ha vært på befaring. Men i Glomfjord ble det annerledes.

Gutta hadde planene klare allerede da de var på befaring.

-  Bildene og videoene som var med søknaden var til stor hjelp og av totalt 7000 søknader skilte dette prosjektet seg ut. På befaringen ble vi så bergtatte av fjellene, hytta, samfunnet og jentene som representerer alpinsenteret, at vi sa ja allerede da til å pusse opp. Det pleier vi normalt å vente med til vi har fått snakket sammen etterpå, har gutta tidligere uttalt til Kulingen.