Meløy FK og FC Hulløy G16 spiller kamper på søndag i hallen.

Det er gratis inngang og åpen kafé/kiosk med mat og drikke. Kampene går fra klokka 12 00-17. 00 og arrangøren lover god underholdning.

-Boom i Nordland

Normalt har futsalkamper vært spilt i Bodø.

Men Norges Fotballforbund satser nå mer på futsal, og ønsker at alle barn og unge i Norge også skal spille Futsal. Ikke bare de voksne.

Til denne «kamphelgen» i Glomfjord stiller MFK og Hulløy med to G16 lag hver. I tillegg blir det to treningskamper også i futsal mellom Glomfjord IL G13/14 og FC Hulløy G14 i mellom G16 kampene. Arne Skoglund er leder for FC Hulløy.

- Jeg vil anbefale folk å komme å se på. Futsal er fartsfylt og underholdende å se på.  Det er en idrett hvor det går fort i svingene på liten bane, forteller Skoglund til Kulingen.

Futsal er en idrett som er stor mange steder i verden. De siste åra har det også vært en futsal-boom i Nordland.

-Under korona var det 300 deltakere i seriespill, men vi har nå passert 1000 aktive spillere i Nordland fotballkrets. Så dette er en idrett som er på fremmarsj. Mange ser nå at futsal er god læring-også for aktive fotballspillere, forteller Skoglund.

Det skal være flere kamphelger etter nytt år, og da er det flere andre klubber fra Bodø og distriktene som også blir med.