I forrige uke åpnet den nye blomsterbutikken på Engavågen. Butikken ligger i sentrum, i samme lokaler som kafeen "Bondestua".

Det er Kate Birkelund som skal drive butikken "Rosetten", og gir uttrykk for å være fornøyd etter at hun den offisiell åpning er over.

- Det går så det suser, er hennes første kommentar da vi spør hvordan det går.

- Jeg er kjempefornøyd med mottakelsen vi har fått. Åpningsdagen var det masse folk innom og stemningen var upåklagelig. Det så virkelig ut for at folk storkoste seg. Vi spanderte kaffe og kake på alle som kom.

Kate har mange års erfaring fra blomstersalg etter å ha jobbet i mange år for Osa blomster og Sandaa gartneri. Hun gir også uttrykk for takknemlighet overfor familie og venner som har stått på sammen med henne for at alt skulle bli klart til åpningen.

- Jeg synes i bunn og grunn ikke at det har vært noe slit. Jeg og mannen min har kost oss og hatt det utrolig artig under forberedelsene. Vi har planlagt sammen og vært riktig så kreativ.  At familie og venner har stilt opp er jeg utrolig takknemlig for. I tillegg til blomster tilbyr Kate også gaveartikler.