Et innbydende inngangsparti gjør butikken enda mer spennende. Her kan kundene kose seg og komme i julestemning.

Administrator

I gartneriet står 6000 egenproduserte julestjerner i blomst. Et overveldende syn, så langt øyet rekker.

Julestjerner så langt øyet rekker. Alle er lokalproduserte.

 Gartneren la føringen for årets jul allerede i januar. Han er opptatt av å følge trendene og sammen med kona Monica reiser han mye både i inn –og utland for å orientere seg og hente ideer.

Allerede i oktober startet arbeidet med årets innbydende juleutstilling. Nisser, engler, julekuler og utrolig mange juletrær, både hengende og stående møter deg når du kommer inn i julebutikken som var klar 1. november.

Sjokolade, te, kaffe og mye annet godt er blitt en naturlig del av sortimentet. Sirlig innpakket i cellofan og pyntet med lekre sløyfer frister de julegavehungrige kunder.

Kjetil sier til MA at de siste to årene har det blitt mer og mer av disse vareslagene. –Det er blitt veldig populært, sier han og legger til at de stadig jobber med å finne nye, spennende varer å ta inn.

Til forandring fra tidligere tider, ser vi at spesielt barnefamilier starter julehandelen mye tidligere enn før. På den måten unngår de stress de siste dagene før den store høytiden, sier Kjetil, som har fullt opp å gjøre fremover mot jul.