Leserinnlegg

Hei Kjell!

I kulingen 03.04.2019 snakket du om viktigheten av fylkestingsrepresentanter fra lokale partiet inn mot valget i høst. Det du sier er helt sant og jeg er veldig enig i at vi må sikre lokale interesser inn mot fylket, men hvor godt har du satt deg inn i fylkeslistene?

Selv står jeg på en solid 10. plass på fylkeslista for Nordland Senterparti, og som Ågværing er det ikke noe annet jeg har tenkt meg enn å komme inn på fylkestinget. Du tenker kanskje at 10 plasser på fylkestinget for Nordland Senterparti er urealistisk, men det gjør ikke jeg. Ved forrige meningsmåling hadde Nordland Senterparti 18% oppslutning. Dette tilsvarer 8 stykker inn på fylkestinget. I tillegg har Nordland Senterparti vekst både hos voksne og ungdommer og kommer til å gjøre et BRAKVALG til høsten! Dette skal jeg selv stå i bresjen for, både for å sikre god politikk for Meløy Kommune, men også får å sikre interessen til oss ungdom!

Jeg kan også svare på spørsmålet du fikk om folk skal stemme på andre partier, for å få folk fra distriktene inn på fylkestinget; dette er et klart JA!

Stem Meløy Senterparti og Nordland Senterparti og få ei 18 år gammel jente med bein i nesa inn på fylkestinget; for er det noe Nordland trenger i den nye fylkestingsperioden er det nytenkning, motivasjon og ikke minst ungdommer!

Skrevet av: Anette Amalie Åbodsvik Bang

18 år, fra Ågskardet i Meløy kommune

Listekandidat Meløy Senterparti og Nordland Senterparti

Leder i Søndre Salten Senterungdom