Påmeldingene til «Jul i fellesskap» er allerede godt i gang, og Gitte Farestveit Jonassen opplyser at det fremdeles er anledning til å melde seg på.

Ønsket om å skape et hyggelig, sosialt felleskap på selveste julaften var utgangspunktet for initiativet fra Meløy Frivilligsentral. Arrangementet som finner sted i den hyggelige Kløverstua i Spildervika er åpent for alle, og helt gratis! Det serveres tradisjonell julemiddag med ribbe, pinnekjøtt og riskrem-dessert.

Gitte opplyser at stunda fra 11.30 til 14.30 skal være koselig og uformell, ei stund ung og gammel kan være sammen uten forpliktelser av noe slag. Ekstra julestemning vil ei ung Ørnes-jente stå for, hun kommer nemlig for å synge julesanger. Og muligens vil det dukke opp flere underholdere også. Gitte jobber intenst i kulissene for å skape ei minnerik feiring, og er glad for at initiativet hennes har blitt så godt mottatt.

- Ei ekte julefeiring blir det ikke uten nissebesøk, og ryktene vil ha det til at både selveste nissefar og noen små hjelpere har tenkt seg til Kløverstua denne dagen, smiler Gitte.

Ingen grunn til å sitte hjemme altså, dersom du kunne tenke deg å ta del.