De hardtarbeidende koristene nærmer seg nå finale etter å ha jobbet målrettet siden før jul i fjor. Når dette skrives er lyd- og lysteknikere fra Bodø i full gang med å rigge seg til i samfunnssalen, og om litt er fem musikere med rot i Bodø Big Band på plass.

Ny musikk, ny innpakning

- Forestillingen  «Riv i hjertet» er korets mest omfattende og påkostede produksjon i jubileumsåret, og selvsagt håper vi på fulle hus, smiler gjengen som bruker hver ettermiddag og kveld denne uka til forberedelser.

Som i den spede begynnelse, i 2009, har en egen gruppe i koret hatt ansvaret for all regi. Det har til tider vært krevende, men også meningsfullt.

- Vi synes det er et spennende poeng at repertoaret for forestillingene er skrevet de siste ti årene, like lenge som MeSDameS har eksistert. De fleste låtene vil derfor være godt kjent for publikum, og på lørdag gir vi dem ny innpakning!

Flere uttrykksformer

«Riv i hjertet» er en forestilling med kostymer, dans og drama. Nytt i år er et kreativt samarbeid med filmskaper Åge Magnussen, hans bidrag i scenebildet vil garantert skape stolthet og gjenkjenning hos naturelskende meløyfjæringer.

- Vi har også invitert med vokalist Elin Oskal, som gjennom vakker joik vil  gi konserten en ekstra dimensjon, sier Mari Melkevik og understreker at dette er en konsert for folk i  alle aldre.

- Vi har samlet både norske og utenlandske «gullkorn»,  og ønsker dere varmt velkommen til konsert.