Kolstad vil stoppe Bodø-lekkasjen med ‘nye’ Ørnessenteret. Og kaféen skal flyttes til gateplan.

- Vi ønsker å utvikle senteret, og gjøre de tiltakene vi mener må til for å forbedre det. Vi vil at alle som bor på Inndyr, Ørnes, Meløy, Glomfjord og resten av området drar til Ørnessenteret for å handle, og ikke heller tar den lange turen til Bodø.

Dette sier eiendomssjef  Thomas A. Hansen i T. Kolstad Eiendom i Bodø. Det var i forrige det ble offentliggjort at eiendomsutvikler Tord Ueland Kolstad tar kontroll over senteret på Ørnes, bygningsmassen som ble etablert på siste halvdel av 1980-tallet. Nå vil Hansen høre på leietagerne i arbeidet for å styrke senteret.

- Av konkrete planer ser vi på muligheten for et nytt inngangsparti med bedre adkomstmulighet.  Senteret skal ikke bare være en samling av butikker, men et skikkelig kjøpesenter.

- Ellers ønsker vi å gjøre kaféen mer tilgjengelig, få den ned på gateplan med muligheter for uteservering. Det viktigste for oss er at vi kan skape et skikkelig tilbud, og at vi kan få inn flere aktører som vil være med på dette, avslutter Thomas A. Hansen.