Her vil Jan Fredrik Helland dele egenkomponerte sanger, instrumentale krumspring i gitarens verden og en god dose Americana.

Konserten starter søndag 21. november klokka 17.00.

Jan Helland er musiker, låtskriver og artist, opprinnelig fra Lier i Viken, nå bosatt i Gildeskål. Han har bak seg en mangfoldig kunstnerisk virksomhet. Denne omfatter medvirkning i klassiske orkestre, forskjellige typer bandvirksomhet samt duo, trio og solo-opptredener.

Som låtskriver og gitarist står Helland bak flere plate og CD utgivelser med Drammens-bandet BARDZ, et band som for øvrig har vært representert både  på Drammen Elvefestival  og på midtsommertreffet på Inndyr. En konsert med Helland kan  by på  instrumentale dypdykk i gitarens verden, egenkomponerte sanger på engelsk og norsk og ikke minst en god dose Americana. Her lener musikeren seg på mange års  erfaring fra utøvende musikalsk virksomhet i USA.

En konsert med Jan Helland vil gi både alvorlige og humoristiske øyeblikk.

I en tradisjonsrik nordnorsk atmosfære tilbyr Myrvoll kulturgård de besøkende også en spesiell musikalsk opplevelse i tråd med den unike settingen på stedet.

Påmelding til konserten på telefon til 476 51 701.

Det er åpent i kafeen på gården fra klokka 15.00.