Sammen med partner Siv Helskog driver hun det private omsorgsfirmaet Gode Øyeblikk AS på Ørnes. Frem til i dag har de tilbudt omsorgstjenester til private kunder i Meløy, og driftet dagtilbud for personer med demens for Meløy kommune. Hun merker godt at etterspørselen har økt.

- Flere og flere av de som bruker det kommunale tilbudet kjøper tjenester hos oss som et supplement, sier hun.

Vant konkurranse I fjor vant Gode øyeblikk 500 000 kroner i konkurransen Angel Challenge, et program der 16 bedrifter skulle overbevise 10 investorer om at de burde satses på.

- Så vant vi konkurransen til slutt, noe som var veldig gøy. Kapitalen gjorde at Siv kunne bli ansatt på heltid som markeds- og avdelingsleder, og vi kunne ha fullt fokus på markedsarbeidet. Det har gitt resultater, og vi har kommet godt i gang på Fauske.  Nå begynner vi også å få kunder i Bodø.

Nytt styre I oktober i fjor gikk bedriften over til å bli aksjeselskap. I høst har de også utvidet styret med to personer.

- Nå har vi fått et styre som består av erfarne og kompetente ressurspersoner. Styret tilfører oss kompetanse som vi mangler, og bidrar til utvikling av forretningsstrategi, salg og markedsarbeid. De pusher oss og gir selskapet retning, sier hun.

Det nye styret består nå av styreleder Inge Henning Andersen fra Bodø, styremedlemmer er Pål Ove Henden, Arild Magne Olsen og Åse Nygård.

Nye lokaler I høst flyttet Gode Øyeblikk inn i nye og større lokaler på Mosvold.  For tiden bygger vi nytt inngangsparti med ny rullestolrampe og overbygd uteområde med grillmuligheter. Her har vi bedre plass, og har også tre soverom. Nå vil vi tilby avlastning/ opplevelseshelger med overnatting i tillegg til det vanlige dagtilbudet. Dette tilbudet kan gi mulighet til egentid og opplevelser for både den som trenger omsorg og pårørende som yter omsorg. Vi har fokus på opplevelsen, men det gir også avlastning.

Nå vil de fortsette å jobbe på for å utvide virksomheten videre.

- Målet vårt er å tilby det lille ekstra. For mange er det akkurat det som skal til for at de kan fortsette å bo hjemme, avslutter hun.