Førstkommende lørdag inviteres det til Bygdakveld på Halsa samfunnshus. Et årlig arrangement som er blitt ett av høstens høydepunkter.

Det er styret i Halsa samfunnshus som står bak. Kasserer Alexander Dawson forteller til Framtia at det også i år blir varierte og spennende underholdningsinnslag. Han nevner blant andre Halsakoret, Halsarevyen og Halsa hornmusikk.

- Programmet er laget for at hele familien, med andre ord blir det noe for enhver smak. I tillegg til underholdning blir det loddsalg, og vi stiller som alltid med en bugnende kakebuffet. Dét kan vi gjøre takket være alle de som entusiastisk leverer kaker hvert eneste år. Jeg er imponert over innsatsen. Stor takk til alle de som stiller opp på dugnaden for samfunnshuset.

Dawson forteller til slutt at Bygdakvelden på Halsa er et viktig arrangement for bygdefolket, men også viktig for samfunnshusets økonomi.

- Det er ikke lite penger som skal til for å drifte en så pass stor bygning som Halsa samfunnshus.  I tillegg til å betale lån skal vi også betale løpende kostnader som påløper til drift av samfunnshuset.