-Nåløyet var trangt, vi plukket de vi mente var best, smiler en fornøyd Europris-sjef på Ørnes, Geir-Ove Martinussen.

Og de fast ansatte har hatt lange og travle dager denne uka, det rigges og plasseres for fullt i den nye butikken som ligger sentralt plassert ved Montér i Spildra på Ørnes. Rekordmange 120 søkere til stillingene, Geir-Ove synes det endelige laget ser ut til å fungere hundre prosent knallbra, og vel så det!

- De er gira, det er skikkelig artig å se. Jeg har også fått tilbakemeldinger fra de som styrer prosjektet. De er imponert over innsatsen og stå-på viljen til de ansatte. Og så er de utrolig selvstendige med masse energi på morgenen og litt mindre på slutten av de lange dagene!

Neste torsdag braker det løs, altså, i det som Geir-Ove sier er den nyeste og dermed også den mest moderne Europris-butikken i landet.

- Vi har store forventninger til åpningen, og allerede har vi fått mange tilbakemeldinger om at mange gleder seg til vi er i gang. Dette er ei spesiell etablering i Meløy, nå lover vi tre spennende åpningsdager med både tilbud og aktiviteter. Det skal bli godt å endelig åpne dørene til kundene.